Als u gebruik maakt van Assu2Go zult u zien dat er rechts onderin ieder scherm een ronde blauwe knop staat met een plus erin.

Deze knop bevat een aantal acties die in bijna ieder scherm terugkomen.

U zult zien dat er onder de algemene blauwe knop iets minder acties zitten dan onder de blauwe knop vanaf een relatie- of product kaart. Waar dat het geval is zullen we dat aangeven.

Aan de hand van deze knop in het taken overzicht leggen we in dit hoofdstuk de functies uit die onder deze knop zitten:

Chat starten: Onder deze knop heeft u de mogelijkheid om een chat te starten met een persoon of een bepaalde groep.

Deze functie is op vanaf versie 1.2620 actief.

Afspraak inplannen/agendapunt aanmaken: Onder deze knop heeft u de mogelijkheid om een afspraak/agendapunt in te plannen. Hoe dit werkt kunt u hier lezen.

Taak toevoegen: Onder deze knop heeft u de mogelijkheid om een taak toe te voegen. Hoe dit werkt kunt u hier lezen.

Document toevoegen: Onder deze knop heeft u de mogelijkheid om een document toe te voegen. Hoe dit werkt kunt u hier lezen.

De optie "document toevoegen" staat er alleen tussen als u vanaf een klantenkaart/productkaart werkt!

Notitie toevoegen: Onder deze knop heeft u de mogelijkheid om notities toe te voegen. Hoe dit werkt kunt u hier lezen.

De optie "notitie toevoegen" staat er alleen tussen als u vanaf een klantenkaart/productkaart werkt!