Als je gebruik maakt van Assu2Go zul je zien dat er rechts onderin ieder scherm een ronde blauwe knop staat met een plus erin.

Deze knop bevat een aantal acties die in bijna ieder scherm terugkomen.

Je zult zien dat er onder de algemene blauwe knop iets minder acties zitten dan onder de blauwe knop vanaf een relatie- of product kaart.

Waar dat het geval is zullen we dat aangeven.

Aan de hand van deze knop in het taken overzicht leggen we in dit hoofdstuk de functies uit die onder deze knop zitten:

Chat starten: Onder deze knop heb je de mogelijkheid om een chat te starten met een persoon of een bepaalde groep.

Afspraak inplannen/agendapunt aanmaken: Onder deze knop heb je de mogelijkheid om een afspraak/agendapunt in te plannen. Hoe dit werkt kun je hier lezen.

Taak toevoegen: Onder deze knop heb je de mogelijkheid om een taak toe te voegen. Hoe dit werkt kun je hier lezen.

Document toevoegen: Onder deze knop heb je de mogelijkheid om een document toe te voegen. Hoe dit werkt kun je hier lezen.

De optie "document toevoegen" staat er alleen tussen als je vanaf een klantenkaart/productkaart werkt!

Notitie toevoegen: Onder deze knop heb je de mogelijkheid om notities toe te voegen. Hoe dit werkt kun je hier lezen.

De optie "notitie toevoegen" staat er alleen tussen als je vanaf een klantenkaart/productkaart werkt!