Als je een notitie toe wilt voegen voor een relatie dan dien je dit als volgt te doen (dit werkt alleen vanaf een relatie- of productkaart, niet vanuit een agenda of taken scherm):

Stap 1: Klik op de blauwe plus knop rechts onderin het relatiekaart scherm en kies voor "Notitie toevoegen"

Stap 2: Je komt nu in het notitie scherm waar je een aantal mogelijkheden hebt die betrekking hebben op de notitie die je aanmaakt:

Naamveld:

In het bovenste ovale veld dien je de naam van de notitie in te voeren.

Datumveld:

Achter het klokje dien je de datum in te voeren.

Type:

Hier dien je het type notitie te selecteren (algemene notitie, belnotitie, klacht, et cetera)

Contact met:

Hier kun je aangeven met wie er contact geweest is (klant, maatschappij, geldgever, et cetera)

Relatie:

Hier zie je altijd de naam van de relatie staan.

Documenten toevoegen:

Hier kun je indien gewenst documenten toevoegen.

Toelichting geven:

In dit veld kun je toelichting kwijt bij de notitie. Dit veld is verplicht in te vullen!

Als je alle velden hebt gevuld die voor jou van toepassing zijn dan klik je op "Notitie opslaan" en de notitie zal opgeslagen worden.

Hij is daarna ook terug te vinden bij de notities van deze relatie in je Assu pakket.

Een bestaande notitie aanpassen:

Een bestaande notitie van een relatie is aan te passen door op de relatiekaart in de app naar tabblad notities te gaan. Klik de betreffende notitie aan en er opent een nieuw scherm waarin je extra tekst kwijt kunt: