De tweede knop onderin uw scherm brengt u naar uw agenda:

Vanuit dit scherm kunt u agendapunten bekijken en nieuwe agendapunten toevoegen.

Agendapunten bekijken:

Door middel van de bolletjes onder een datum kunt u zien dat u op die dag een afspraak of meerdere afspraken heeft staan.

Wilt u bijvoorbeeld van bovenstaand voorbeeld de 2 afspraken bekijken die bij het bolletje van 31 oktober horen dan klikt u op die datum en krijgt u beide afspraken onderin uw scherm in beeld:

Als u een afspraak lokatie ingevuld heeft kunt u door middel van Google maps ook zien hoe lang u onderweg bent:

Een nieuw agendapunt toevoegen/afspraak inplannen:

Hoe u een nieuw agendapunt aan kunt maken/een nieuwe afspraak in kunt plannen kunt u hier lezen.