De derde knop onderin uw scherm brengt u naar uw taken overzicht:

In dit scherm heeft u een overzicht van al uw taken.

Aan de gekleurde bolletjes achter de datum kunt u zien wat de status van de taak is:

- rode bolletjes: deze taken zijn over de ingestelde datum heen

- groene bolletjes: deze taken zijn afgewerkt. Door de taak te openen kunt u ook zien wie hem wanneer afgewerkt heeft.

In dit scherm heeft u een aantal mogelijkheden met betrekking tot uw taken:

Zoeken in de takenlijst:

Bovenin het zoekscherm kunt u een omschrijving van een taak invullen om deze op te gaan zoeken:

Bestaande taken bekijken:

Door een taak aan te klikken kunt u de taak openen:

Door op de naam van de relatie te klikken gaat u automatisch naar de klantenkaart van die relatie.

Een checklist toevoegen aan een taak:

Als u een checklist toe wilt voegen aan een taak dan dient u dit als volgt te doen:

Stap 1: Ga naar uw takenoverzicht en open de juiste taak

Stap 2: Klik op de knop "Voeg een checklist item toe"

Stap 3: uw zelf aangemaakte checklist onderdelen zijn nu klaar om afgewerkt te worden. Dit kunt u doen door er een vinkje voor te zetten.

Een taak afronden:

Als uw taak afgewerkt is en u wilt hem voltooien/afronden dan kunt u dit als vogt doen:

Stap 1: Ga naar uw takenoverzicht en open de juiste taak

Stap 2: Klik op de knop "Taak afronden"

De taak zal nu uit het overzicht verdwijnen. In uw Assu pakket zal deze taak nu tussen uw afgewerkte taken te vinden zijn.

Een nieuwe taak aanmaken:

Hoe u een nieuwe taak aanmaakt/toevoegt kunt u hier lezen.

Filteren in het takenoverzicht:

Rechts bovenin uw takenoverzicht ziet u een filtertje staan. Als u daarop klikt opent er een schermpje waarin u een aantal filters aan kunt brengen.

U kunt hier filteren op:

Afgeronde taken:

Door dit vakje te markeren krijgt u ook de afgeronde taken (groen) te zien.

Prioriteit:

Hier kunt u een filter aanbrengen op de verschillende vormen van prioriteit.

Gebruikers:

Hier heeft u een overzicht van alle gebruikers. U dient naar beneden te scrollen om iedereen te zien!!

Zoeken op taken met een bepaalde datum:

Door op het kalendertje achter het zoekgedeelte te klikken kunt u voor een bepaalde datum aangeven dat u daarvoor de taken wilt zien: