Als persoon die gebruik maakt van het Klantportaal zijn of haar wachtwoord vergeten is dan kan hij of zij via het inlogscherm op de knop "Wachtwoord vergeten>" klikken om een nieuw wachtwoord op te vragen.

Bij de sjablonen in Assu vind je hiervoor ook een standaard sjabloon genaamd "DPA wachtwoord vergeten". Je hoeft dit sjabloon dus niet zelf aan te maken.

Let op: hiervoor dien je wel je e-mail instellingen goed te hebben staan in Assu!