Het is mogelijk om bij het maken van een agenda afspraak een collega toe te voegen zodat er bij twee personen een afspraak in de agenda komt.

Stap 1: Vergroot de agenda tegel in de cockpit van Assu via de knop onder de pijl.

Stap 2: Maak een nieuwe afspraak in de agenda, dit kan door op de eerste kalendr knop (zie boven) te klikken of door de periode te selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop een nieuwe afspraak te maken:

Stap 3: In de gele regel ‘Afspraak voor:’ kun je meerdere personen selecteren, waardoor een collega toegevoegd kan worden. Selecteer in de gele regels de gebruikers waarvoor de afspraak geldt.

Via deze knop is het mogelijk om voor meerdere collega’s de agenda afspraak er in te zetten.

Stap 4: Klik na het invullen van de agenda afspraak op ‘Opslaan’.

De agenda afspraak is gemaakt en staat in de agenda van de geselecteerde gebruikers.