Als u gebruik maakt van de Appviseurs module dan kunt u in uw agenda aangeven wanneer u tijd beschikbaar wilt plannen voor Appviseurs afspraken.

Uw eindklant die van de Appviseurs app gebruik maakt kan dan een afspraak inplannen in uw agenda op een moment dat het u goed uitkomt omdat u zelf die uren op "beschikbaar" hebt gezet.

U regelt dit als volgt in:

Stap 1: Open uw agenda in Assu.

Stap 2: Ga naar de juiste dag en plan daar een agendapunt in

Stap 3: Zet rechts bovenaan het agendapunt scherm een vinkje bij "is beschikbaar voor Appviseurs" en vul de afspraak verder in. Onderin uw scherm komt automatisch te staan "Beschikbaar voor Appviseurs". Daaronder kunt u een lokatie aangeven waar u het gesprek wilt kunnen voeren. Uw relatie kan deze vervolgens in de app selecteren.

Mist u hier een afspraaklokatie om op te selecteren? Leg deze dan aan via de Stamtabellen- Algemeen- afspraaklokaties.

Stap 4: Klaar? Klik op "Opslaan" en uw agendapunt met uw beschikbaarheid is opgeslagen

Als deze beschikbare tijd goed ingesteld in uw Assu agenda staat dan kan uw eindklant zelf een afspraak met u inplannen op de beschikbare tijd via zijn of haar Appviseurs.

Als de relatie dat gedaan heeft zal het agendapunt oranje kleuren in de agenda in Assu.

Het afspraak verzoek zal in Assu bij de klantmutaties binnenkomen waar u het vervolgens kunt goedkeuren of afkeuren:

De klant die het verzoek heeft ingediend zal via een notificatie in de app te zien krijgen of de afsrpaak is goedgekeurd dan wel afgekeurd.