Als u automatisch antwoorden aan wilt zetten dan doet u dat het witte boekje - "Automatisch antwoorden".

Er opent nu een nieuw scherm waar u een tekst aan kunt leggen die getoond moet worden tijdens bijvoorbeeld uw afwezigheid.

Als u het automatisch antwoord aan wilt zetten klikt u op "automatisch antwoorden".

Wilt u dit alleen tijdens een spcifieke periode vink dan "alleen tijdens dit tijdsbereik verzenden" aan en geeft u aan wannneer dat moet gelden:

Als dit scherm gevuld is met uw mededeling en eventuele handtekening met bedrijfslogo klikt u op OK en wordt de aangelegde melding getoond.

Als u meerdere inboxen in de Assumail heeft staan: let er goed op dat u de out of office melding aan de juiste mailbox koppelt!