Als u een e-mail wilt archiveren waardoor deze in het docarchief komt te staan dan kunt u dit doen door middel van de knop "Archiveren".

Selecteer de e-mail die u naar het docarchief wilt hebben en klik op "archiveren". De e-mail zal daarna terug te zien zijn in het docarchief.

Als de mail al gekoppeld is aan de juiste relatie zal uw systeem deze zelf herkennen aan de hand van het e-mail aders.

Een gerachiveerde e-mail zal gewoon zichtbaar blijven in uw mailbox. Wilt u hem laten verwijderen dan dient u dat aan te vinken bij de account instellingen.

Als een mail al gearchiveerd is en u probeert het nog een keer krijgt u hier een melding voor:

Wilt u zelf een benaming kunnen geven aan de e-mail tijdens het archiveren? Stel dit dan in bij de globale instellingen.

Screenshot versie 1.2630