Indien u kiest voor automatische tijdregistratie kunt u op de relatiekaart een vinkje

zetten bij "Uren registratie". De tijdregistratie begint te lopen zodra de relatiekaart geopend wordt. U kunt

bij de instellen een vertraging toevoegen waardoor de tijdregistratie bijvoorbeeld pas na 20 seconden begint te lopen.

Als u de relatiekaart afsluit komt u in het volgende scherm:

Hierin geeft u de handeling aan, het uurtarief en eventueel de omschrijving.

Als de relatie een project of abonnement heeft kunt u deze selecteren (indien van toepassing). Tevens kunt u hier aangeven of u de standaard uurtariefhandeling wilt gebruiken of

een uurtarief van de gebruiker.

Door middel van de knop "Overzicht" kunt u de uren accoderen en facturen maken. Dit werkt hetzelfde als bij de handmatige optie. Voor meer informatie zie het hoofdstuk handmatige tijdregistratie.