Als u een tijdregistratie project aan wilt leggen om hier later tijdsregistraties op weg te schrijven dient u dit als volgt te doen:

Stap 1: Kies bovenaan de relatie- of productkaart voor het knopje "Projecten" en er wordt een scherm getoond met daarin alle lopende projecten. In dit voorbeeld beginnen we met een leeg scherm en dient u op het groene plusje te klikken om een project aan te gaan maken:

Stap 2: Er opent een  nieuw scherm waarin u het projecttype, een omschrijving van het project en de datum kunt aangeven:

In het onderste gedeelte komen de tijdsregistraties te staan die er door middel van een handmatige tijdregistratie of automatische tijdregistratie op zijn geboekt.

Stap 3: Klik op "Opslaan" als u klaar bent.

Als er tijdregistraties op het project geboekt zijn ziet het scherm er als volgt uit:

Onder de knop "Documenten" kunt u documenten kwijt die bij het project horen.

Deze zijn toe te voegen door op de groene plus te drukken. Geef aan om welke document het gaat en vul het scherm verder in:

Nadat u op "Opslaan" hebt geklikt zal het document toegevoegd zijn aan het project: