Als u wilt chatten met relaties dient u gebruik te maken van de Appviseurs module. Hierdoor kan uw klant onze Appviseurs app op zijn of haar telefoon installeren en kunt u aan de slag gaan met chatten.

Lees hier meer over in onze Appviseurs handleiding of Appviseurs website.

De gesprekken die via deze chats gevoerd zijn kun je terugvinden via tabblad "Algemeen-gesprekken inbox".

Gesprekken die uit deze inbox gearchiveerd zijn vind je terug in het documentenarchief van de betreffende relatie.