De Workflow activiteit "Controleer communicatiepushprofiel" zorgt ervoor dat het communicatiepushprofiel van de relatie gecontroleerd wordt.

Er kan "per SMS" of "per appviseurs app" in het communicatiepushprofiel aangegeven staan op de relatiekaart. Dit zorgt ervoor dat er per SMS of per appviseurs appje met de relatie gecommuniceerd wordt.

Er zijn geen extra instellingen beschikbaar voor deze activiteit.