Als u een sjabloon opgemaakt heeft en u wilt graag zien hoe de brief of e-mail er straks uit komt te zien dan kunt u dat heel eenvoudig doen door in de teksteditor via tabblad "Bestand" op "Afdrukvoorbeeld" te klikken. Een sjabloon moet wel eerst opgeslagen zijn wil deze optie actief zijn!

Er wordt dan informatie in gezet van een willekeurige klant zodat u de gehele tekst kunt zien zonder dat er <<invoegvelden>> te zien zijn: