We hebben deze functionaliteit momenteel in pilotfase staan.

De HDN koppeling geeft jouw kantoor een flinke stap vooruit op het gebied van digitale transformatie. Je hebt een directe verbinding met het HDN netwerk om zo snel en veilig hypotheekgegevens binnen te halen en door te sturen.

De HDN-koppeling maakt niet alleen voor jouw kantoor efficiënter werken mogelijk. Appviseurs (zowel de app als de webversie) kan ook communiceren met behulp van deze HDN-berichten. Dat betekent dat jouw eindklanten altijd en overal kunnen checken hoe hun hypotheekaanvraag ervoor staat. Moeten er documenten worden ingediend? Met slechts één druk op de knop kunnen ze die via Appviseurs rechtstreeks naar Assu® sturen. Zo wordt de lijst met benodigde documenten voor de hypotheek volledig digitaal aangevuld.

Minimale vereisten om met de HDN koppeling te starten:

Vereisten:

Aanvragen bij:

2 HDN certificaten

HDN

Module Appviseurs

A.i. Automatisering

Module HDN

A.i. Automatisering

Module hypotheek en Vermogen

A.i. Automatisering

Bekijk de modules die je via A.i. Automatisering kunt aanvragen op onze website: Assu® modules | AI automatisering - Assu assurantie software

Het stappenplan

In dit hoofdstuk leggen we je in een aantal stappen uit hoe de HDN koppeling werkt. Je bent hiermee niet langer afhankelijk van de handmatige acties van de zelf in te richten stukkenlijst.

- Voorberedingen die je doet voordat je van start kunt gaan

- Hoe werkt de koppeling in Assu®

- De HDN berichten historie bekijken

- HDN dossier historie bekijken

- Een schematische flow van de HDN koppeling

- Een hypotheek status naar Appviseurs versturen