Indien u gebruikt maakt van de 'Multiportefeuille Module' kunt u dossiers overhevelen van de ene portefeuille naar de andere.

U dient hiervoor een aantal stappen te nemen:

Stap 1: Ga via tabblad 'Algemeen' naar 'Zoek Dossier' en selecteer daar de relatie (niet openen, maar er dient een grijze balk overheen te staan)

Stap 2: Kies bovenin uw scherm 'Dossier Overhevelen' en klik dit aan. Er zal een nieuw schermpje openen.

Stap 3: Sorteer in dit nieuwe schermpje de doelportefeuille en de produkten die overgenomen dienen te worden.

Klik tenslotte op 'Verplaatsen' en het dossier wordt overgezet naar de opgegeven portefeuille.