Net als alle losse producten heeft ook een dossier een aantal tegels (taken, documenten en notities).

Ook in een dossier zijn ze te tonen door ze op tabblad 'Weergave' aan te zetten.

Omdat er in een dossier meerdere relaties kunnen zitten (man, vrouw, kinderen) is het mogelijk om van iedereen binnen het dossier de inhoud van de tegels te bekijken.

U krijgt het totaaloverzicht door in de gewenste tegel op de knop met het handje 'volledig dossier' te klikken. U ziet dan bijvoorbeeld alle taken, alle notities of alle documenten van iedereen die in het dossier valt.