Als u een Outlook mail in uw docarchief heeft staan (een .EML mail dus) en u wilt deze beantwoorden dan kunt u dit doen door erop te klikken. U komt dan in de editor terecht waarin u hem kunt gaan beantwoorden (staat de editor niet aan...lees dan hier hoe u deze aanzet).

Wilt u dat er een wizard volgt met daarin de mogelijkheid uw eigen sjablonen te selecteren? U kunt dit inregelen bij uw persoonlijke instellingen. Lees hier hoe dit werkt.