Als u via de stamtabellende wachtcodes aangelegd heeft dan kunt u deze als volgt op de facturen gaan gebruiken:

Stap 1: Open in de cockpit van Assu® het tabblad ‘Financieel/ADN’.

Stap 2: Klik vervolgens op ‘Factuuroverzicht’ en zoek de desbetreffende factuur erbij.

Stap 3: Vink de factuur aan en open deze.

Stap 4: Klik op de knop met het slotje om een wachtcode toe te voegen aan de factuur.

Stap 5: Voeg de wachtcode, toelichting en vinkoptie toe.

De optie ‘Van aut. incasso halen’ zorgt ervoor dat de factuur op Eigen Incasso komt te staan. Dit kan uiteraard alleen aangevinkt worden als de factuur op automatisch incasso staat.
De optie ‘Verzenddatum naar Vandaag’ past de verzenddatum aan naar vandaag wanneer deze bijv. in het verleden ligt. Deze optie is alleen beschikbaar als het veld 'Verzenddatum' gevuld is. Dit veld wordt gevuld op het moment dat de factuur afgedrukt is.

Stap 6: Klik op ‘OK’ om de wachtcode toe te voegen op de factuur.

De wachtcode is toegevoegd. Het is vanaf nu niet meer mogelijk om de factuur af te drukken, te in- of excasseren of de herinnering, aanmaning en maatschappijbrief te versturen.