Let op: onderstaande informatie is nog niet van toepassing aangezien de mogelijkheid van iDeal nog in testfase staat!!!)

Als u gebruik maakt van de mogelijkheid tot het doen van iDEAL betalingen via xx (let op: dit dient u via xx af te sluiten) dan dient u eenmalig in Assu® uw huidige factuur sjabloon aan te passen zodat daar een betaallink op geplaatst kan worden waarmee uw klant via iDEAL kan betalen als u de relatie de factuur per e-mail heeft toegezonden.

Om dit te realiseren dient u onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Ga via "Onderhoud" naar "Sjablonen"

Stap 2: Selecteer uw huidge factuur sjabloon (soort sjabloon is "e-mail" en het sjabloon type is "relatie") en klik daarna op "bewerken"

Stap 3: U komt nu in de tekst editor terecht waar u het sjabloon dient te gaan bewerken. In de tekst editor gaan we in onderstaand voorbeeld een hyperlink plaatsen achter een "actie" afbeelding ( u kunt zelf ieder willekeurige afbeelding of tekst gebruiken).

Stap 4: Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven (in dit voorbeeld een afbeelding). Selecteer in het lint op tabblad "Invoegen" de knop "Koppelingen". (U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en in het snelmenu op Koppeling klikken.)

Het venster "Hyperlink venster" verschijnt. Vul niets in en klik op "OK":

Stap 5: Kies "Toon veldcodes" en selecteer de http:// in de Hyperlink:

Stap 6: Kies in het lint voor "Mailingen" en daarna de knop "Samengevoegd veld invoegen" en selecteer daarna "IdealURL":

Het samenvoegveld is nu ingevoegd «IdealUrl» in het scherm:

Stap 7: Sla de wijzigingen op. (Bestand-Opslaan)