Als u gebruik maakt van de mogelijkheid van slimme formulieren dan dient u eenmalig in Assu® uw een e-mail sjabloon aan relatie aan te maken zodat daar een link op geplaatst kan worden waarmee uw klant via de site de slimme formulieren kan ondertekenen.

Om dit te realiseren dient u onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Ga via "Onderhoud" naar "Sjablonen"

Stap 2: Klik op "Toevoegen" om een sjabloon aan te maken voor de relatie.

Stap 3: U komt nu in de tekst editor terecht waar u het sjabloon dient te gaan bewerken. In de tekst editor gaan we in onderstaand voorbeeld een hyperlink plaatsen achter een "meer informatie" afbeelding ( u kunt zelf ieder willekeurige afbeelding of tekst gebruiken).

Stap 4: Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven (in dit voorbeeld een afbeelding). Selecteer in het lint op tabblad "Invoegen" de knop "Koppelingen". (U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en in het snelmenu op Koppeling klikken.)

Het venster "Hyperlink venster" verschijnt. Vul niets in en klik op "OK":

Stap 5: Kies "Toon veldcodes" en selecteer de http:// in de Hyperlink:

Stap 6: Kies in het lint voor "Mailingen" en daarna de knop "Samengevoegd veld invoegen" en selecteer daarna "SlimFormulierUrl":

Het samenvoegveld is nu ingevoegd «SlimFormulierUrl» in het scherm:

Stap 7: Sla de wijzigingen op. (Bestand-Opslaan)