In dit hoofdstuk leggen we je uit hoe je een hyperlink naar een website in een sjabloon wijzigt

Stap 1: Ga via tabblad "Onderhoud" naar "Sjablonen"

Stap 2: Selecteer het huidige sjabloon en klik daarna op "bewerken"

Stap 3: Je komt nu in de tekst editor terecht waar je de hyperlink dient te gaan bewerken.

Stap 4: Klik met de rechtermuisknop op de koppeling en klik in het snelmenu op Hyperlink bewerken. Het venster 'Wijzig koppeling' verschijnt.

Stap 5: Selecteer en verwijder de bestaande hyperlink in het veld 'Adres'.

Stap 6: Ga nu naar je eigen website, kopieer je website adres en plak dit in het veld ‘Adres’.

bijvoorbeeld: https://aiautomatisering.nl/

Stap 7: Zet je eigen tekst voor deze koppeling in het veld ‘Omschrijving’.

bijvoorbeeld: www.aiautomatisering.nl

Stap 8: Sluit af door op "OK" te klikken

Stap 9: Gele tekstmarkeringskleur verwijderen: selecteer de hyperlink tekst, ga naar tabblad Startpagina en kies bij 'tekstmarkeringskleur' voor 'geen kleur'.  Sla de wijzigingen op, via tabblad Bestand - voor Opslaan en sluiten). Controleer vervolgens of de hyperlink koppeling werkt.

Klik op onderstaande afbeelding om een korte video te bekijken van de bovenstaande stappen: