Als je gebruik maakt van onze Appviseurs app dan is het handig om een mailing te doen naar al je klanten om de app te downloaden via bijvoobeelde de appstore.

In dit hoofdstuk leggen we je uit hoe je het sjabloon opmaakt dat als basis kan dienen voor deze mailing.

Volg onderstaande stappen:

Stap 1: Ga via "Onderhoud" naar "Sjablonen"

Stap 2: Klik op "Toevoegen" om een sjabloon aan te maken voor de relatie.

Stap 3: Je komt nu in de tekst editor terecht waar je het sjabloon gaat bewerken. In de tekst editor gaan we in onderstaand voorbeeld een hyperlink plaatsen achter een "appstore " afbeelding.

Stap 4: Selecteer de tekst of afbeelding die je als hyperlink wilt weergeven (in dit voorbeeld een appstore plaatje). Selecteer in het lint op tabblad "Invoegen" de knop "Koppelingen". (Je kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en in het snelmenu op Koppeling klikken.)

Het venster "Hyperlink venster" verschijnt:

Stap 5: Zet bij "infolabel" je tekst neer die je aan het plaatje wilt hangen en bij het adres het adres van de appstore en klik op "OK":

Stap 6: Je sjabloon is nu klaar en je kunt het via het tabblad "Bestand" opslaan:

Het mailsjabloon is nu klaar om te gebruiken en kan er dan bijvoorbeeld zo uitzien: