Voor grote kantoren waarbij er een fiattering nodig is voor excasso batches (geldt dus alleen alle facturen waarbij het openstaand bedrag negatief is en boven de ingestelde drempel valt) hebben we de mogelijkheid een drempelbedrag in te stellen.

Vanaf dat bedrag zult u een factuur eerst moeten fiatteren voordat hij in de in-/excassobatch terecht kan komen.nodig zijn.

Voordat deze optie werkt dient u een aantal zaken in te regelen:

1: Voor de gebruiker(s) die mag/mogen gaan fiatteren dienen de rechten goed ingesteld te worden. Het gaat hierbij om de rol "Excasso facturen fiatteren-muteren" die aangezet moet worden. Lees hier meer over gebruikersrollen.

2: Het drempelbedrag voor fiattering excasso's dient ingesteld te worden bij de SEPA instellingen

3: De fiatteringsrollen dienen ingesteld te worden. Ofwel. Er kan per persoon bepaald worden hoeveel er gefiatteerd mag worden.

Als bovenstaand goed ingesteld is dan kunt u gaan fiatteren en/of defiatteren zoals uitgelegd in het hoofdstuk "Facturen fiatteren en defiatteren"