Als u gebruik maakt van de optie om excasso facturen te laten fiatteren dan kunt u door middel van de knop "Fiatteringsrollen" per persoon bepalen wie er voor welk maximaal bedrag mag fiatteren.

De persoon moet uiteraard ook bij de rechten en rollen aangevinkt "Excasso facturen fiatteren" aan hebben staan!

U regelt dit als volgt in:

Stap 1: Ga via tabblad "Beheer" naar "Fiatteringsrollen":

Stap 2: Door op het groene plusje te klikken kunt u per gebuiker gaan bepalen tot welk maximaal bedrag deze persoon mag fiatteren:

In bovenstaand voorbeeld voorbeeld mag deze persoon facturen fiatteren tot maximaal €10.000 uit te keren.