Als u voor de éérste keer inlogt, dient u gebruik te maken van de gegevens die wij voor u aangelegd hebben.

U zult zelf de overige gebruikers aan moeten maken. Hoe u dit doet leggen wij u in dit hoofdstuk uit.

Indien u meerdere portefeuilles heeft selecteert u bij "Portefeuille" de juiste portefeuille.

Daarna klikt u op "Aanmelden" of gebruikt u de Enter toets op uw toetsenbord.

Vanaf versie 1.2626 is de inlogprocedure anders. Lees hier verder.

U komt dan in het volgende scherm waar u nieuwe gebruikers aan kunt leggen:

De stappen die volgen zijn afhankelijk van de Assu versie waar u mee werkt!

- Een gebruiker aanmaken in versies ouder dan 1.2625.3.1

- Een gebruiker aanmaken in versies vanaf 1.2625.3.1

- Een gebruiker aanmaken in versies vanaf 1.2626.3.1

Een Windows gebruiker aan een Assu® gebruiker koppelen:

Het is tevens mogelijk om een windows gebruiker aan de Assu gebruiker te koppelen zodat de gebruiker niet telkens meer los in hoeft te loggen.

Bij 'Windows domein gebruiker' moet de domeinnaam\gebruikersnaam van windows ingevuld worden:

U kunt dit aan uw systeembeheerder navragen!