Vanwege veiligheidsaspecten dien je vanaf versie 1.2625.3.1 een gebruiker aan te maken die aan onderstaande punten voldoet.

Ook bestaande gebruikers dienen eenmalig aangepast te worden vanaf deze assu versie.

- de naam is het unieke e-mailadres van de betreffende gebruiker (dus NIET info@bedrijf.nl)

- het wachtwoord moet uit minimaal 8 karakters bestaan waaronder een hoofdletter, 1 of meerdere cijfers en wat leestekens ($#@)

- dit geldt NIET voor resetgebruikers!!!

Om een gebruiker aan te maken klikt u op

Het volgende scherm wordt dan geopend:

Het veld "wat is nieuw tonen" zorgt ervoor dat u bij het opstarten iedere keer ziet wat er nieuw is in Assu (gaat over Upgrades). Wilt u dit niet iedere keer zien dan vinkt u dit uiteraard uit.

Werkt u met een TAPI koppeling? Zet hier dan een vinkje bij iedere gebruiker die gebruikt maakt van de TAPI koppeling.

Hier vult u alle gegevens in. Vul onder tabblad "Werktijden' de juiste werkrtijden in.

De gele velden zijn verplicht.

Hierna klikt u op het groene plusje om een rol toe te kennen. Het volgende scherm zal verschijnen:

U dient hier op ja te klikken om verder te gaan en een rol toe te kennen.

U kunt per portefeuille een rol toekennen door op het pijltje achter "Rol" te klikken.

Er verschijnt een lijst met rollen. U selecteert een rol en klikt daarna op "Opslaan".

Lees hier>>> meer oiver rollen en rechten.

Hierna klikt u weer op "Opslaan" en zal de gebruiker zijn toegevoegd.

In Assu® onder het tabblad Onderhoud – Gebruikersrollen kunt u aangeven wat een bepaalde

rol wel of niet mag in Assu.

Als je inlogt in Assu® dien je de bovenstaande veilige gegevens als volgt in te vullen: