Door middel van de knop "Huidige activiteit uitvoeren" kunt u de huidige activiteit uitvoeren indien u zelf de uitvoerende gebruiker bent van deze activiteit.

Dit kan ook gedaan worden door op de Workflow te dubbelklikken. De Workflow zal dan verder gaan in zijn proces.

Indien u niet de uitvoerende gebruiker bent van deze activiteit zal de knop grijs blijven en zal in plaats hiervan het workflow diagram getoond worden.

Een voorbeeldje van wat deze knop doet bij een kleine Workflow die een SAF laat versturen per e-mail: