Door middel van de knop "Workflow diagram tonen" is het mogelijk om van de geopende workflow het diagram te tonen.

Dit diagram laat zien wat er op de achtergrond gebeurt en welk pad er bewandeld wordt.

Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van een diagram.

In onderstaand voorbeeld kunt u het diagram zien van een Workflow die een SAF laat versturen. Het diagram laat zien dat hij bij de stap "Stuur autosaf" aangekomen is:

Een Workflow diagram kan 4 kleuren bevatten. In onderstaand voorbeeld kunt u zien wat deze kleuren betekenen: