Als u gebruik maakt van de Assu2Go app dan kunt u door middel van de Assu2Go instellen wat de beschrijving moet zijn van het document wat als polisblad getoond wordt op de app:

Ga hiervoor als volgt te werk:

Stap 1: Open de cockpit van Assu® en ga naar het witte boekje links boven in Assu®.:

Stap 2: Klik op ‘Instellingen’ en vervolgens op ‘Assu2Go’

Stap 3: Blader door de documentbeschrijvingen en selecteer de juiste omschrijving.

In dit voorbeeld wordt het document met de naam "polisblad" opgehaald om als polisblad getoond te worden in de app.

Dit veld komt overeen met de documentomschrijving die u selecteert onder tabblad "overig" van de Appviseurs instellingen.