Als u gebruik maakt van de Appviseurs app of van Appviseurs Klantportaal dan dient u door middel van de knop "Appviseurs instellingen" een aantal velden in te regelen om ervoor te zorgen dat de juiste gegevens te zien zijn in de app.

Ga hiervoor als volgt te werk:

Stap 1: Open de cockpit van Assu® en ga naar het witte boekje links boven in Assu®.:

Stap 2: Klik op ‘Instellingen’ en vervolgens op ‘Appviseurs’ en ga naar tabblad "Informatie":

Screenshot van versie 1.2630

De gegevens die u ziet bij "informatie" komen uit de "Eigen bedrijf" bedrijfsgegevens.

Door deze informatie juist in te vullen samen met de afbeelding van het bedrijf kan uw eindklant in zijn of haar Appviseurs produkt alle ingevulde informatie van uw kantoor bekijken.

Bij ‘Wat mag de klant zien in de app?’ kunt u via de verschillen checkboxen aanvinken wat uw klant mag zien in de app of Klantportaal.

Wanneer een klant een bepaald product niet heeft, zal deze knop verborgen worden door de klant.

Screenshot van versie 1.2630

Onder het kopje ‘Kantooruren’ kunt u de kantooruren invullen. Deze uren zijn niet zichtbaar voor de klant, maar hebben invloed op de melding die getoond wordt wanneer de klant een chatbericht stuurt buiten deze kantooruren.

Bij ‘melding voor buiten kantooruren’ vult u de melding in die de klant te zien krijgt zodra zij een bericht sturen buiten de ingevoerde kantooruren. Dit bericht wordt bij de klant getoond als een notificatie in de app.

De klant kan dit meldingsbericht terugvinden in de chat.

Screenshot van versie 1.2630

Stap 3: tabblad "Kleuren"

In dit tabblad kunt u de kleuren van de app of Klantportaal naar wens instellen, bijvoorbeeld naar de kleuren van het bedrijf.

U dient een achtergrond kleur te selecteren in het eerste keuzemenu en een kleur voor de iconen op uw app scherm in het tweede keuze menu.

Via ‘meer kleuren’ kunt u kiezen uit een uitgebreider kleurenpallet. Om de wijzigingen zichtbaar te krijgen in de app, dient u de app opnieuw op te starten.

Screenshot van Appviseurs app ter illustratie

Stap 4: Tabblad 'Afbeeldingen':

Onder dit tabblad kunt u een logo en een afbeelding van uw kantoor uploaden. Het logo wordt getoond bij het inloggen in de app en op het dashboard, de afbeelding wordt getoond op de informatiepagina.

Afmetingen:

- de beste afmetingen voor de afbeelding van het team/kantoor: 1300x320 pixels

- de beste afmetingen voor het logo: 1024x1248 pixels

Screenshot van versie 1.2630

Stap 5: Tabblad 'Overig':

Onder dit tablad kunt u een aantal standaard settings administreren.

TIP: Hier heeft u ook de mogelijkheid om aan te geven dat het meest recente polisblad gedownload kan worden. U dient hiervoor de eerste optie invullen met bijv. ‘Kopie polisblad’.

Zo is altijd het meest recente polisblad te downloaden voor uw klant in de app.

Screenshot van versie 1.2630

De regel "Documentbeschrijving polisblad..." geldt ook voor de Assu2Go app ! Deze optie komt terug onder de knop "Assu2Go" die u onder de knop "Appviseurs" ziet staan.

Alle opties met uitleg:

Beschrijving:

Functie:

Documentbeschrijving polisblad om in Appviseurs de meest recente te downloaden

Kies hier de documentbeschrijving die de app moet gebruiken voor het tonen van het meest recente polisblad. Documentbeschrijvingen kunt u inrichten via de Stamtabellen.

De schades tonen met een schadedatum vanaf:

Geef een datum in vanaf wanneer de schades getoond moeten worden

De schadeomschrijving tonen van schades met een schadedatum vanaf:

- toon alle omschrijvingen

- toon geen omschrijvingen

- toon omschrijvingen vanaf: vul hier een bepaalde datum in

Gebruik dit veld als polisnummer in polisoverzicht in Appviseurs:

Facturen tonen in de activiteiten in Appviseurs:

zet een vinkje wanneer u facturen wilt tonen. Dit werkt niet met terugwerkende kracht!

dekkingen, objecten en productomschrijving tonen bij details van de polis in Appviseurs:

zet een vinkje wanneer u dekkingen, objecten en productomschrijvingen wilt tonen bij de polisdetails in Appviseurs

Alleen relatiedocumenten tonen bij het kopje "Documenten"

zet hier een vinkje als u alleen relatiedocumenten wilt tonen bij het kopje "Documenten". Anders worden standaard alle soorten documenten getoond.

Relaties binnen dossier zien elkaars producten in Appviseurs

Zet het aan of uit op alle dossiers mbv de twee knoppen

Stap 6: Tabblad 'Notificaties':

Screenshot van versie 1.2630

Onder tabblad 'Notificaties' kunt u aangeven voor welke berichten er notificaties naar uw klant verzonden worden.

Onze apps hebben allemaal een eigen handleiding beschikbaar:

- Appviseurs app

- Appviseurs Klantportaal

- Assu2Go

Voor uw eigen eindgebruikers van de Appviseurs app hebben we een eigen site: Help - Appviseurs.nl

Hierin vindt uw eindgebruiker alles wat hij of zij wil weten over deze app.