Onder tabblad Alarmnummers kunt u de alarmnummers kwijt van de betreffende maatschappij.

Maakt u gebruik van onze Appviseurs app of web? Dan kunnen uw klanten in hun app deze alarmnummers terugzien en met 1 druk op de knop het alarmnummer bellen.

Door op het groene plusje te klikken voegt u een alarmnummer toe. U kunt er ook 1 of meerdere branches aan koppelen. Als een maatschappij per branche een ander alarmnummer heeft kunt u dit op deze manier overzichtelijk houden.