Als u notificaties wilt versturen naar klanten die een RC positie hebben dan kunt u dit op onderstaande wijze doen:

Voorbereidingen:

Stap 1: U dient eerst 2 sjablonen aan te maken via 'Onderhoud' - 'Sjablonen' .  (zie ook hoofdstuk sjablonen aanmaken)

Maak een sjabloon aan voor notificaties per brief en een sjabloon voor notificaties per e-mail.

Het type moet zijn 'RC positie klant':

Stap 2: Als u de notificatie RC positie later alszodanig ook terug wilt herkennen in het documentenarchief dan dient u via "Stamtabellen -Algemeen - Documentbeschrijvingen" ook een beschrijving aan te leggen:

Klik op de groene plus om de beschrijving aan te leggen en de gebruikerstoegang in te regelen:

Notificaties versturen:

Als bovenstaand ingericht is kunt u de notificaties gaan versturen. Ga hiervoor als volgt te werk:

Stap 1: Ga via "Financieel/ADN" naar "RC posities Notificaties versturen":

Er zal een wizard openen.

Stap 2: Klik op 'Volgende>'

Stap 3: Selecteer de relatie (s) die u een notificatie wilt gaan sturen:

Stap 4: Klik op 'Volgende>' en vul het onderstaande scherm.

Stap 5: klik op 'Volgende>' en u komt in het verzendscherm waar u op 'Start' dient te klikken.

U ziet nu welke er niet verzonden zijn:

Stap 6: Klik op 'Volgende>' en 'Voltooien'

De verzonden notificatie(s) is/zijn terug te vinden in het docarchief van de relatie.

screenshot van willekeurige klant