Als u onderaan een relatiekaart in het rood ziet staan "Openstaande facturen: x" dan betekent dat dat de relatie een x aantal openstaande facturen heeft.

Daar hierop te klikken wordt u automatisch naar het overzicht van alle openstaande facturen van deze relatie gebracht:

Heel af en toe gebeurt het (en dat is dan meestal bij kantoren die net met Assu werken en dus een gemigreerd bestand hebben vol met "oude" facturen) dat er geen openstaande facturen getoond worden terwijl deze er wel horen te zijn volgens de rode tekst.

Dit komt dan doordat er een jaartal ingevuld staat bij de algemene financiële instellingen onder het witte boekje bij "factuuroverzicht vanaf jaar". De facturen in kwestie liggen dan vóór dat jaar en worden dan ook niet getoond. U dient dan dit jaartal aan te passen.