Het i smogelijk om zelf aangelegde factuurregels toe te voegen op een factuur.

In dit hoofdstukje leggen we uit hoe dit werkt.

Stap 1: Zorg ervoor dat u in de stamtabellen de factuurregels aangelegd heeft. Hoe u dit doet kunt u hier lezen.

Stap 2: Maak een algemene factuur aan zoals u in dit hoofdstuk kunt lezen.

Stap 3: Klik onderaan de factuur bij "Factuurregels" op het groene plusje en u krijgt de mogelijkheid om 1 of meerdere van uw eigen aangelegde standaard factuurregels te selecteren (ze zijn overigens altijd nog aan te passen in dit scherm):