Het laatste tabblad op de relatiekaart is het tabblad ‘Extra Informatie’. Hierop kunt u verschillende informatie kwijt.

DigiD:

Hier vult u het DigiD nummer van de relatie.

Polismap:

Dit veld wordt niet gebruikt. Het is gebouwd voor 1 Assu gebruiker die het nodig heeft.

Gebruikersnaam:

Hier vindt u de gebruikersnaam voor de Appviseurs App.

Door op het bruine boekje te klikken wordt het primair e-mailadres van de relatie als gebruikersnaam neergezet. De klant kan daarna niet meer inloggen met zijn oude gegevens!!!!

Door op de enveloppe met het groene pijltje te klikken zendt u nieuwe inloggegevens naar de klant. U dient wel een sjabloon hiervoor ingericht te hebben (zie hoofdstuk Appviseurs voor meer uitleg)

Verz. naar klant:

Datum en tijd waarop de inloggegegevens naar uw klant zijn verzonden.

Laatst ingelogd:

Hier kunt u de datum en tijd zien waarop uw relatie voor het laatst heeft ingelogd in zijn of haar app

Geblokkeerd:

Wilt u een relatie blokkeren voor het gebruik van zijn of haar app? Dan dient u hier een vinkje te zetten.

In het rechtse gedeelte van dit tabblad kunt u vrije velden kwijt. Vrije velden zijn velden die u zelf kunt aanmaken in de stamtabellen. Zo kunt u informatie administreren waarvoor in Assu® standaard geen velden aanwezig zijn.

Dit gedeelte van het tabblad heeft de volgende knoppen:

Groene plusje:        Voeg een vrij veld toe.

Wanneer u een vrij veld wilt toevoegen heeft u de volgende velden:

Omschrijving:

Hier kiest u het vrije veld.

Vrije velden dienen eerst te worden aangemaakt, en kunnen worden onderhouden via 'Stamtabellen-CRM-vrije velden types'.

Waarde:

In dit veld vult u de waarde in die bij deze relatie hoort.

Geel potlood:        Wijzig het geselecteerde vrije veld.

Rode knop:        Verwijder het geselecteerde vrije veld.