Het is mogelijk om in een tegel te sorteren op een kolom.

Als u dit in wilt regelen dient u maar één dossier open te hebben staan anders worden de instellingen niet opgeslagen.

Indien op de dossierkaart de tegel documenten ook open staat dient u hier ook een sortering in te stellen.

Stap 1: Klik in de cockpit van Assu® op ‘Zoek Relatie’.

Stap 2: Zoek een relatie op en open deze.

Stap 3: Klik op ‘Weergave’ om de keuze te maken welke tegels zichtbaar moeten worden. Deze tegels worden dan zichtbaar aan de rechterzijde van de relatiekaart.

Stap 4: Klik in de documententegel op de kolom ‘Datum’ met de linker muisknop. Er kan worden gefilterd op oudste datum en nieuwste datum.

Voor iedere kolom kunt u een sortering inregelen. Als u dit opslaat worden de gegevens onthouden.