Stap 2: Controle rapport draaien:

Door middel van de knop "Controle rapport" krijgt u een overzicht van eventuele afwijkingen in de prolongatie.

Als Assu® aangeeft dat een polis volgens Assu® niet in een betaalde maand prolongeert hoeft u deze NIET handmatig aan te passen.

Dit is een melding dat de maatschappij het anders aanlevert als dat het nu in Assu® staat. Wat de maatschappij aanlevert is leidend!

Dit scherm is opgedeeld in twee delen:

- Bovenste gedeelte: "Wel in bericht-niet in Assu". Hierin komen bijvoorbeeld polissen waarbij de maatschappij een ander polisnummer aangeleverd heeft dan dat er in Assu staat.

- Onderste gedeelte: "Niet in bericht-wel in Assu". Hierin staan bijvoorbeeld polissen die wel in Assu staan maar niet aangeleverd zijn door de maatschappij.

Assu kijkt naar het polisnummer in combinatie met de maatschappij.

Een melding bovenin uw scherm? Klik hier voor meer uitleg.

Een melding onderin uw scherm? Klik hier voor meer uitleg.

Door middel van de knop "Toon bericht" kunt u het bericht openen om te kijken wat er is aangeleverd en bij welke klant deze polis wordt aangeleverd:

Voorbeeld van een getoond bericht: