Het is in Assu® mogelijk om een tijdgebonden servertaak aan te maken.

Hiervoor klikt u op het witte boekje in de cockpit links bovenin uw scherm en vervolgens op ‘Tijdgebonden servertaken’.

Hierin ziet u een aantal acties die automatisch op een door u in te stellen tijdsmoment door de server gedraaid worden.

Hier kunt u servertaak  toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Om een tijdgebonden servertaak te activeren dient u er een trigger aan te hangen. Deze trigger bepaalt wanneer de taak moet starten.

Hoe u een trigger aan dient te maken kunt u hier lezen.