Onderstaande informatie is niet meer geldig vanaf versie 1.2626 (staat nu in testfase). Vanaf die versie gaat het inloggen namelijk via de Identity server en worden wachtwoorden niet meer via Assu beheerd.

Lees hier hoe u gebruikers aanlegt in Assu en hoe het aanmaken van een wachtwoord vanaf deze versie werkt.

Het is mogelijk om zelf uw wachtwoord te wijzigen zonder dat u hiervoor afhankelijk bent van uw Super User / Key User.

U heeft hiervoor geen beheerdersrechten nodig.

U doet dit als volgt:

Stap 1: Ga vanuit de cockpit naar het witte boekje links bovenin uw scherm.

Stap 2: Blader door naar "Wachtwoord wijzigen"

Stap 3: U komt nu in een schermpje terecht waar u uw oude wachtwoord en uw nieuwe wachtwoord dient in te vullen. Klik op "OK" en u kunt vanaf nu inloggen met uw nieuwe wachtwoord.