Onderstaande informatie is niet meer geldig vanaf versie 1.2626 (staat nu in testfase). Vanaf die versie gaat het inloggen namelijk via de Identity server en worden wachtwoorden niet meer via Assu beheerd.

Lees hier hoe u gebruikers aanlegt in Assu en hoe het aanmaken van een wachtwoord vanaf deze versie werkt.

Als een wachtwoord van een gebruiker zonder de juiste rechten aangepast dient te worden dan moet iemand inloggen die wel alle rechten heeft (de Key User) en onderstaande stappen uitvoeren voor de gebruiker waarvan het wachtwoord aangepast moet worden.

De Key User dient de volgende stappen uit te voeren:

Stap 1: Ga via tabblad "Beheer" naar "Gebruikers"

Stap 2: Selecteer hier de betreffende gebruiker

Stap 3: Dubbelklik op de gebruiker om deze te openen. U krijgt alle belangrijke gegevens van de gebruiker te zien:

Screenshot versie 1.2620

Stap 4: Pas het wachtwoord aan.

Stap 5: Klik op "opslaan" en de gebruiker kan inloggen met zijn of haar nieuwe wachtwoord.