Het is ook mogelijk om voor een aantal standaard documenten aan te geven dat deze automatisch in de Werklijst terecht komen als deze binnen komen.

Dan hoeft u niet telkens een vinkje te zetten op het moment dat een document het docarchief ingesleept wordt.

Regel dit in door de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Ga naar tabblad 'AVG' en dan 'Documentbeschrijvingen instellingen'.

Stap 2: Wilt u bijvoorbeeld dat een offerte standaard op de werklijst komt te staan open dan de regel met 'Offertes'

Stap 3: Zet een vinkje bij tonen in werklijst en klik op 'Opslaan'.

Er zal nu een vinkje achter de regel staan.

Als u nu bijvoorbeeld op de relatiekaart een offerte naar het docarchief sleept of in de werklijst eem document toevoegt  dan ziet u een vinkje staan bij 'toon in werklijst' als u bij 'beschrijving' voor 'Offertes' kiest.

In plaats van onder de AVG instellingen is dit ook in te stellen onder tabblad 'Stamtabellen' - 'Algemeen' - 'Documentbeschrijvingen':