Voordat u met de werklijst aan de slag kunt gaan dient u eerst een aantal instellingen in te richten. Dit om zo optimaal mogelijk gebruikt te kunnen maken van deze handige tool.

U kunt namelijk zelf bepalen wie er met welke producten mag werken en dit door middel van gebruikersgroepen specificeren.

Denk er dus goed over na voordat u met de werklijst aan de slag gaat of u met losse gebruikers wilt gaan werken of gebruikersgroepen!

In de volgende hoofdstukken wordt uitgelegd hoe u de instellingen kunt inrichten:

- Gebruikersinstellingen

- Gebruikersrollen

- Gebruikersgroepen

- Algemene werklijstinstellingen (witte boekje)

- Documentbeschrijvingen

- Werklijst op de productkaarten

- Werklijst UIT zetten