Als u de Werklijst UIT wilt zetten dient u de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Ga links bovenin het scherm naar het witte boekje- instellingen

Stap 2: Kies vervolgens voor "Werklijst" om in de Werklijst instellingen te komen.

Stap 3: Haal in dit scherm alle item soorten leeg door per item op het potloodje te klikken en vervolgens alle kruisjes weg te halen.

De filters kunt u aanklikken en op de rode knop klikken om ze te verwijderen.

Stap 4: Klik op Opslaan als u klaar bent

Stap 5: Neem contact met ons op en vermeld dat alles uitgezet is en dat u de werklijst niet meer wilt gebruiken. Wij zetten de module dan voor u uit.