De Werklijst is ook als tegel te activeren op de productkaarten.

Wilt u hem bijvoorbeeld op de relatiekaart hebben dan kunt u hem net als ieder andere tegel activeren onder tabblad 'Weergave' en dan de knop 'Werklijst'.

De tegel is dan rechts bovenaan de andere tegels te zien:

Door te dubbelklikken bovenaan de tegel is de tegel groot te maken en ziet u alle werklijstitems voor (in dit geval) de relatie:

Als het nieuwe items betreft en u ziet ze niet gelijk dan dient u eerst te refreshen dmv F5 of even de relatiekaart opieuw te openen.

Vóór het werklijst item staat een driehoekje. Als u daar op klikt zal de checklijst openen en ziet u wat er voor deze klant ontvangen moet worden.

Door op de bovenste witte knop te klikken gaat u direct naar het totaaloverzicht van de werklijst.  De Werklijstinstellingen dienen uiteraard eerst ingesteld te zijn voordat deze knop actief kan worden.

Een item wat verwerkt wordt om de totaal werklijst zal ook automatisch afgewerkt worden op de relatietegel voor de Werklijst. Hij zal dan grijs worden in het overzicht op de relatie- of productkaart:

Afgewerkte items zijn te bekijken door op de onderste knop met het groene vinkje te klikken. Naast het ene openstaande item worden er in onderstaand voorbeeld twee afgewikkelde items toegevoegd:

De onderste 2 knoppen links van de Werklijst zijn ervoor om alle items open te klappen of dicht te klappen (lees hier meer over deze functies):

Omdat we bij Werklijst er vanuit gaan dat een Taak leidend is willen we aanraden om bij tabblad "Weergave" óf de takentegel óf de werklijsttegel open te zetten rechts in je scherm zodat je geen dubbele informatie in je tegels ziet staan. De taak staat tenslotte ook in je werklijst als je deze goed ingeregeld hebt.

Selecteer je "Werklijst" dan staat de Werklijst tegel bovenaan je tegels. Selecteer je "Taken" dan komt de takentegel bovenaan te staan. U kunt ze niet allebei aanzetten.