Je kunt in de Werklijst op een drietal manieren filteren op een bepaalde gebruiker/gebruikersgroep:

1: Laat alleen items zien die door mij in behandeling zijn

Ga naar de Werklijst en klik op de knop "Alleen in behandeling door mij":

2: Laat alleen taken zien voor een bepaalde gebruiker

Ga naar de Werklijst en zet deze open. Kies bovenin het lint de gebruiker uit waarvan je de taken wilt zien en klik op "zoeken":

3: Laat alleen taken zien voor een bepaalde gebruikersgroep

Ga naar de Werklijst en zet deze open. Kies bovenin het lint de gebruikersgroep uit waarvan je de taken wilt zien en klik op "zoeken".

Zie je de filters niet staan in het lint van je Werklijst? Zet deze dan aan via tabblad "Weergave" en kies voor "Weergave opties"