Als u vanuit het werklijst scherm een werklijst aan wilt maken voor een relatie dan dient u dit als volgt te doen:

Stap 1: de Werklijst gaat altijd uit van een taak. Maak door middel van de knop "taak aanmaken" een taak aan.

Stap 2: Standaard opent er een taakscherm voor de bovenste relatie in uw scherm maar u kunt in het taakscherm zelf de juiste relatie neerzetten:

Stap 3: Vul vervolgens de juiste gegevens in het takenscherm en klik op "Opslaan". De naam van de taak kunt u zelf uitzoeken.

Stap 4: Er is nu een werklijstitem aangelegd met een taak erin

Stukken die binnenkomen voor deze relatie zullen onder deze relatie komen te staan op de werklijst.

Documenten die binnenkomen kunt u zelf in het docarchief van de relatie slepen. Bij het inslepen zult u zien dat er een ve;d is waarin u een vinkje kunt zetten om het document ook te tonen in de Werklijst.

De taak kunt u uiteraard ook vanuit de relatie- of productkaart aanmaken.

Indien u documenten toe wilt voegen die er qua beschrijving niet tussen staan dan kunt u dat doen via de stamtabellen algemeen- documentomschrijvingen.