Als u op zoek bent naar een bepaald document dan kunt u dat op 2 manieren doen.

1- zoeken via de 'zoeken knop':

Klik op de knop met het verrekijkertje om naar een document of een specifieke tekst binnen een document te zoeken.

U kunt hiermee ook binnen PDF-bestanden zoeken mits u de tekst in de PDF los kunt selecteren.

Het zoekscherm heeft de volgende velden:

Tekst in document:

Hier vult u de tekst in waarnaar u wilt zoeken. Wanneer u meerdere woorden intypt zal Assu® zoeken naar de hele combinatie van woorden. Wanneer een document slechts één woord of enkele woorden van de combinatie bevat zal deze niet getoond worden in de resultaten.

Hoofdlettergevoelig:

Wanneer u deze checkbox aanvinkt zal Assu® alleen resultaten tonen waarbij de tekst exact zoals ingetypt  gevonden is. Wanneer u zoekt op ‘Assurantie’ zal het een document met enkel het woord ‘assurantie’ niet getoond worden omdat de eerste letter geen hoofdletter is.

E-mail bijlagen:

Wanneer u ook binnen bijlage van e-mails wilt zoeken vinkt u deze checkbox aan. Afhankelijk van de hoeveelheid e-mails met bijlagen in de documentegel kan deze functie erg lang duren.

Dit ziet er als volgt uit:

De zoekresultaten worden onderaan getoond nadat u op 'Zoeken' heeft geklikt.

2-zoeken door middel van CTRL-F:

Kies op uw toetsenbord de toetsencombinatie CTRL-F. Er zal nu een extra balk bovenin uw tegel tevoorschijn komen.

Hier voert u in wat u wilt gaan zoeken en drukt u op 'Zoeken'.

Het zoekresultaat wordt gelijk in uw scherm getoond.

Dit ziet er als volgt uit: