HELP. Ik kan geen documenten van een bepaald soort openen in het docarchief!

Als u in een docarchief van een relatie of productkaart geen documenten kunt openen kan het zijn dat de rechten voor de documenten met deze ene documentbeschrijving niet goed staan.

Los dit als volgt op:

Stap 1: Kijk om welke soort beschrijving dat het gaat

Stap 2: Ga via de Stamtabellen naar "Algemeen - Documentbeschrijvingen"

Stap 3: Selecteer de documentbeschrijving die u niet geopend kunt krijgen en zorg ervoor dat de toegang goed staat,

Stap 4: Als die eenmaal goed staat klikt u op het onderste wit met blauwe knopje waarmee u de instellingen doorvoert op alle bestaander documenten van deze beschrijving. Klik hier voor meer informatie.