Door middel van de toetsencombinatie ctrl-f (u krijgt dan een extra zoekbalkje te zien bovenaan uw docarchief) kunt u gaan zoeken op het unieke kenmerk.

Klik hiervoor eerst op de knop "volledig dossier tonen" zodat alle documenten zichtbaar zijn.

In onderstaand voorbeeld ziet u hoe dit in zijn werk gaat:

U kunt hier unieke kenmerken vinden die als tekst opgenomen zijn in de inhoud van een brief of e-mail en unieke kenmerken die als onderwerp staan in een e-mail.